POSLOVNI OBJEKAT "GREEN SQUARE"

Mutapova 7, Beograd


Poslovna zgrada GREEN SQUARE je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u centru grada na Vračaru. GREEN SQUARE je izgrađen po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata. Opremljen je tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pruža maksimalni komfor klijentima sa najvišim standardom poslovanja.

Poslovni objekat GREEN SQUARE nalazi se u srcu Vračara na uglu ulica Bore Stankovića i Mutapove nadomak Hrama Svetog Save. Lokacija pripada užem centru grada, a na 5 minuta od glavnih saobraćajnih koridora. Sam položaj zgrade pruža zakupcu prijatan ambijent i mirno okruženje u samom centru grada.

Zgrada poseduje 5 korisnih etaža poslovnog prostora, prizemlje (ulazni hol i lokal) i 3 podzemne etaže namenjene za parking sa ukupno 46 parking mesta. Osnova tipskog sprata je cca 590m2. Celokupan poslovni prostor bilo da ostaje u sistemu „open space“ ili da se deli na zasebne kancelarije po potrebama zakupca, imaće mogućnost individualnog podešavanja temperature u svakom prostoru. Zgrada je obezbeđena kako fizičko-tehničkim obezbeđenjem tako i video nadzorom 24h.

Mutapova 7, Beograd

Fotografije "GREEN SQUARE"

Lokacija "GREEN SQUARE"

Pozovite

Budimo u kontaktu

Uspešno gradimo luksuzne, moderne poslovno-stambene objekate 30 godina.