POSLOVNI OBJEKAT "MIA DORĆOL"

Braće Baruh 26, Beograd


"Mia Dorćol" je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima. Na osnovu određenih standarda, mia Dorćol je svrstan u objekte izgrađene po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata, odnosno objekte sa najmanjom potrošnjom energije, koristeći energiju tla preko geotermalnih sondi.

Objekat ima devet etaža. Šest korisnih etaža za iznajmljivanje, prizemlje (hol – recepcija i dva lokala) i dve podzemne etaže namenjene garaži sa ukupno 26 parking mesta. Površina tipskog sprata iznosi cca 400m2. Ceo sprat se može podeliti na dva približno jednaka dela ili može ostati jedinstven prostor. Dalje se prostor može organizovati prema potrebama klijenata kao open space ili se može podeliti na kancelarije. Svi prozori objekta osim ugaonih se mogu normalno otvarati tako da je prirodna ventilacija prostora omogućena u svakom trenutku. Na svakom spratu se nalazi 4 terase sa postavljenim dekingom na kojima možete da provodite vaše pauze.

Enterijer poslovnog objekta mia Dorćol je inspirisan nekadašnjom industrijsko-trgovinskom zonom Dorćola. Pa tako preovlađuje natur beton, tamna opeka, masivan crni kamen, rđa... Zidovi su obrađeni posebnom vrstom tehnike kako bi se dodatno postigao željeni efekat sirovog. Ono što doprinosi posebnoj atmisferi objekta je zelenilo, kako na fasadi tako i unutar objekta. Klijenti bi imali slobodu da sami organizuju enterijer svojih kancelarija uz sugestiju naših arhitekata ako je potrebno.

Čelopečka 11, Beograd

Fotografije "Mia Dorćol"

Osnova tipskog sprata "Mia Dorćol"

Osnova tipskog sprata Mia Dorćol Pozovite

Lokacija "Mia Dorćol"

Pozovite

Budimo u kontaktu

Uspešno gradimo luksuzne, moderne poslovno-stambene objekate 30 godina.