POSLOVNI OBJEKAT "MIA DORĆOL"

Braće Baruh 26, Beograd


"Mia Dorćol" je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima. Na osnovu određenih standarda, mia Dorćol je svrstan u objekte izgrađene po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata, odnosno objekte sa najmanjom potrošnjom energije, koristeći energiju tla preko geotermalnih sondi.

Pogledajte ponudu

REZIDENCIJALNI OBJEKAT ČELOPEČKA

Čelopečka 11, Beograd


Rezidencijalni objekat se nalazi u Čelopečkoj ulici, na 100m od parka Vukov spomenik i javne garaže, i 150m od Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove ulice, praktično u samom užem centru grada a opet zaklonjena od gradske vreve ove dve velike saobraćajnice.

U radijusu od 300m se nalaze osnovna škola, dom zdravlja, brojni fakulteti i više škole, parkovi, tržni centar, javna garaža Vukov spomenik kao i sav ostali sadržaj neophodan ugodnom životu u centru grada.

Pogledajte ponudu
Čelopečka 11, Beograd

REZIDENCIJALNI OBJEKAT MATICE SRPSKE

Matice Srpske 85e / 85đ, Beograd


Novoizgrađeni objekat se nalazi u ulici Matice Spske 85e / 85đ i predstavlja jedinstveno i sigurno mesto za miran život. Udaljen je 4 minuta od bulevara Kralja Aleksandra i Cvetkove pijace, 300m od vrtića “Sunce”, 1.2km od O.Š. “Pavle Savić”, 1.5km od O.Š. “Despot Stefan Lazarević”, 2km od 7. beogradske gimnazije, 800m od Doma zdravlja, dok se u krugu od kilometar nalaze Policijska stanica, Pošta i ekspoziture svih većih banaka koje posluju u Srbiji. Na samo 50m od objekta je i autobuska stanica (linije 20, 27, 27e, 46, 79 i ADA4).


Pogledajte ponudu
Matice Srpske 85e / 85đ, Beograd

EAST SIDE DEVELOPMENT

Živka Davidovića 96, Beograd


U srcu Zvezdare, u najlepšem stambenom kvartu, u ulici Živka Davidovića 96 nalazi se East Side.

East Side je stambeni kompleks, savršeno ušuškan, pruža stanarima mir i sigurnost. Sa druge strane, blizina Bulevara Kralja Aleksandra i Ustaničke ulice omogućava odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, ali i sa Autoputem E-75. Na svega par minuta od kompleksa nalazi se i okretnica tramvaja i autobusa.

Pogledajte ponudu
East Side stambeni kompleks, Živka Davidovića 96, Beograd

Budimo u kontaktu

Uspešno gradimo luksuzne, moderne poslovno-stambene objekate 30 godina.