Granit Invest - simbol

GREEN SQUARE

POSLOVNA ZGRADA

Mutapova 7, Vračar - Hram Sv. Save

GREEN SQUARE - Poslovna zgrada

Poslovna zgrada GREEN SQUARE je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u centru grada na Vračaru. GREEN SQUARE je izgrađen po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata. Opremljen je tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pruža maksimalni komfor klijentima sa najvišim standardom poslovanja.

 

Poslovni objekat GREEN SQUARE nalazi se u srcu Vračara na uglu ulica Bore Stankovića i Mutapove nadomak Hrama Svetog Save. Lokacija pripada užem centru grada, a na 5 minuta od glavnih saobraćajnih koridora. Sam položaj zgrade pruža zakupcu prijatan ambijent i mirno okruženje u samom centru grada.

 

Zgrada poseduje 5 korisnih etaža poslovnog prostora, prizemlje (ulazni hol i lokal) i 3 podzemne etaže namenjene za parking sa ukupno 46 parking mesta. Osnova tipskog sprata je cca 590m2. Celokupan poslovni prostor bilo da ostaje u sistemu „open space“ ili da se deli na zasebne kancelarije po potrebama zakupca, ima mogućnost individualnog podešavanja temperature u svakom prostoru. Zgrada je obezbeđena kako fizičko-tehničkim obezbeđenjem tako i video nadzorom 24/7. Svi prozori objekta se mogu normalno otvarati tako da je prirodna ventilacija prostora omogućena u svakom trenutku. Objekat je lociran u samom srcu grada, uz kompletnu prateću infrastrukturu. U prizemlju objekta nalazi se restoran i bar Pizza Bar.

FOTO GALERIJA

OSNOVE TIPSKOG SPRATA

LOKACIJA

POŠALJITE UPIT