Granit Invest - simbol

MIA DORĆOL

POSLOVNA ZGRADA

Braće Baruh 26, Dorćol

Izdavanje poslovnog prostora

Prostor se nalazi na 3 spratu poslovne zgrade. U sklopu prostora je veliki open space, 3 kancelarije, kuhinja, server soba i 2 terase.

 

Prostor je opremljen i useljiv od oktobra-novembra meseca. Izdaje se bez namestaja. Ukupna kvadratura prostora je bruto 200m2.

 

Ukoliko ste zainteresovani i želite da dobijete našu ponudu molimo vas pošaljite upit na poslovni.prostor@granitinvest.co.rs

MIA DORĆOL - Poslovna zgrada

“Mia Dorćol“ je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima. Na osnovu određenih standarda, “Mia Dorćol” je svrstan u objekte izgrađene po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata, odnosno objekte sa najmanjom potrošnjom energije, koristeći energiju tla preko geotermalnih sondi.

 

Objekat ima devet etaža. Šest korisnih etaža za iznajmljivanje, prizemlje (hol – recepcija i dva lokala) i dve podzemne etaže namenjene garaži sa ukupno 26 parking mesta. Površina tipskog sprata iznosi cca 400m2. Prostor se može organizovati prema potrebama klijenata kao open space ili se može podeliti na kancelarije. Svi prozori objekta osim ugaonih se mogu normalno otvarati tako da je prirodna ventilacija prostora omogućena u svakom trenutku. Na svakom spratu se nalaze 4 terase sa postavljenim dekingom na kojima možete da provodite vaše pauze. U prizemlju objekta nalaze se i ugostiteljski objekti – bar i restoran, a u neposrednoj blizni supermarketi, javni prevoz, banke i ostale uslužne delatnosti, kao i šetalište pored Dunava.

 

Enterijer poslovnog objekta mia Dorćol je inspirisan nekadašnjom industrijsko-trgovinskom zonom Dorćola. Pa tako preovlađuje natur beton, tamna opeka, masivan crni kamen i rđa. Zidovi su obrađeni posebnom vrstom tehnike kako bi se dodatno postigao željeni efekat sirovog. Ono što doprinosi posebnoj atmosferi objekta je zelenilo, kako na fasadi tako i unutar objekta.


“Mia Dorćol” dobitnik je nekoliko prestižnih nagrada.

 

Nominacija za nagradu Evropske unije za savremenu arhitekturu – Mies van de Rohe

 

Godišnja nagrada “Aleksej Brkić” Udruženja arhitekata Srbije za najuspešnije arhitektonsko delo realizovano u Srbiji 2019.

 

BigSEE architecture award – public and comercial architecture – regionalna nagrada za arhitekte i objekte realizovane na prostoru 19 zemalja jugoistočne Evrope

FOTO GALERIJA

OSNOVE TIPSKOG SPRATA

LOKACIJA

POŠALJITE UPIT