Granit Invest - simbol

REVOLUCIJA

POSLOVNA ZGRADA

Buleva kralja Aleksandra 118, Vračar - Vukov spomenik

REVOLUCIJA - Poslovna zgrada

Najduža i najstarija beogradska ulica – Bulevar kralja Aleksandra, kroz svoju viševekovnu istoriju je menjao imena: Via Militaris, Carigradska ulica, Fišeklija, Markova, Sokače kod zlatnog topa, Bulevar Kralja Aleksandra, Bulevar Crvene armije, Bulevar Revolucije. Nekada je povezivao Beograd i Istanbul i zahvaljujući toj dugoj i kompleksnoj istoriji, oduvek je predstavljao beogradsku kičmu trgovine i poslovanja, a potom i kulture i obrazovanja.

 

Bulevar tako oduvek jeste nosilac promena, malih i velikih revolucija i progresa.

 

Poslovni objekat „Revolucija“ svojom arhitekturom i sadržajima, svesno se nastavlja na te vrednosti, na vrednosti arhitekture i progresa koje Bulevar vekovima nosi.

 

Objekat donosi novi impuls okruženju svojim savremenim odgovorom, jer su gradivni elementi fasade materijalizovani u livenom „natur“ betonu. U drugom planu je transparentna zid zavesa, od troslojnog termo stakla sa svim potrebnim karakteristikama u cilju zaštite od buke. Finalna estetska karakteristika „natur“ betona je glatka brušena tekstura betona nijansiranog u pastelno svetlo-sivoj boji. Odabrana materijalizacija i završna obrada imaju kvalitativne i reprezentativne karakteristike materijala kakav je kamen.

REVOLUCIJA - Poslovna zgrada

OSNOVE SPRATOVA

Za svaki sprat projektovana je terasa, čija je finalna materijalizacija zamišljena i projektovana u oblozi od drveta a ograda je definisana žardinjerama sa bujnim zelenilom. Tako će unutrašnji radni prostor biti istinski oplemenjen doživljajem prirodnog materijala i zelenila. Posebna pažnja je posvećena fleksibilnosti organizacije poslovnog prostora gde je zahvaljujući opremljenosti prostora podignutim podovima, fleskibilnom sistemu klimatizacije ali i ambijentalnoj raznovrsnosti moguće na više različitih načina organizovati i koristiti prostor. Predviđena je prirodna ventilacija poslovnog prostora.

 

U prizemlju objekta se nalaze luksuzno opremljeni lokali, kojima se pristupa iz Bulevara. U podzemnoj garaži moguće je parkirati 103 vozila. Za poslovne ljude koji koriste bicikl u javnom saobraćaju, obezbeđena su mesta za parkiranje, kao i tuševi. 

FOTO GALERIJA

REVOLUCIJA - Poslovna zgrada
REVOLUCIJA - Poslovna zgrada

LOKACIJA

POŠALJITE UPIT