POSLOVNI OBJEKAT "MIA DORĆOL"

Braće Baruh 26, Beograd


"Mia Dorćol" je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta u srcu grada, na donjem Dorćolu. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima. Na osnovu određenih standarda, mia Dorćol je svrstan u objekte izgrađene po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata, odnosno objekte sa najmanjom potrošnjom energije, koristeći energiju tla preko geotermalnih sondi.


REZIDENCIJALNI OBJEKAT MATICE SRPSKE

Matice Srpske 85e / 85đ, Beograd


Novoizgrađeni objekat se nalazi u ulici Matice Spske 85e / 85đ i predstavlja jedinstveno i sigurno mesto za miran život. Udaljen je 4 minuta od bulevara Kralja Aleksandra i Cvetkove pijace, 300m od vrtića “Sunce”, 1.2km od O.Š. “Pavle Savić”, 1.5km od O.Š. “Despot Stefan Lazarević”, 2km od 7. beogradske gimnazije, 800m od Doma zdravlja, dok se u krugu od kilometar nalaze Policijska stanica, Pošta i ekspoziture svih većih banaka koje posluju u Srbiji. Na samo 50m od objekta je i autobuska stanica (linije 20, 27, 27e, 46, 79 i ADA4).


POSLOVNI OBJEKAT “GREEN SQUARE”

Mutapova 7, Vračar, Beograd – 5.700m2


Luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta u srcu grada na obodu Svetosavskog platoa. Izgrađen je po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata.

Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalni komfor klijentima. Lokacija pruža zakupcima prijatan ambijent i mirno okruženje u samom centru grada.


STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT “ŠUMICE”

Vojislava Ilića 94b, Voždovac, Beograd – 3.796m2


Objekat koji svojim izgledom dominira užim okruženjem. Atraktivni stanovi razližitih struktura, opremljeni najkvalitetnijim ugrađenim materijalima visokih estetskih nivoa. Objekat ima ukupno 24 stana, parking mesta, a u samom prizemlju objekta svoje mesto je našla i „Vojvođanska banka“.


STAMBENI OBJEKAT

Zahumska 45, Zvezdara, Beograd – 1.875m2


Objekat žistih formi, sa komfornim stanovima sakriveni od buke velikog Bulevara kralja Aleksandra. Prvi objekat u ovom delu grada koga je definisala upotreba zelenog granita na fasadi koji je postao svojevrstan marker naših objekata na dalje.


STAMBENI OBJEKAT

Zahumska 61, Zvezdara, Beograd – 1.183m2


Ispraćen stil sa objekta u broju 45, istim bojama na fasadi i istim zelenim granitom, kao i kvalitetom obrade enterijera. Svi stanovi su mahom unapred bili rezervisani od strane kupaca koji su već bili upoznati sa našim radom kroz pomenuti objekat, ostvarena je maksima “sadašnji kupac – budući kupac”.


STAMBENI OBJEKAT “BLOK 9”

Igmanska 3 - 5, Vojvode Bogdana 20 - 22
Zvezdara, Beograd – 8.725m2


Objekat nadomak Vukovog spomenika, u mirnom delu Zvezdare, pruža sve pogodnosti života u centru grada opet zastićen od gradske vreve, na mestu gde je stajala stara graska toplana. Poseduje izvarendnu eleganciju prirodnog kamena i čistih formi. Zajedno sa objektima prethodno građenim u Zahumskoj ulici dali smo pečat kojim se naši objekti izdvajaju od ostalih u ovom delu grada.


STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT SA ANEKSOM

Kneginje Zorke 96, Vracar, Beograd - 2.500m2


Objekat koji svojim formama, pazljivim odnosom prirodnog i pikovanog kamena, kombinacjom modernih linija i ukrasa oko prozoroa miri izgledom novogradnju sa objektima koji se nalaze pored njega. Velika pažnja je posvećena unutrašnjoj orjentaciji stambenih prostora kako bi stanarima pružio intimu stanovanja koji radije biraju centar grada.


POSLOVNI CENTAR “PRIVREDNI SAVETNIK”

Dušana Bogdanovića 6, Beograd – 1.160m2


Prvi veliki projekat izrade celokupne kamene fasade na objektu koji smo radili po tada novim tehnologijama kačenja kamena na prohromsku podkonstrukciju. Ovim smo otvorili dugogodišnju saradnju sa firmama koje su našle svoje mesto u ovom velikom poslovnom objketu, adaptacije poslovnog prostora njihovima potrebama kao sto su:

  • Izrada enterijera svih lokala u prizemlju objekta;
  • Poslovni prostor i konferencije sale “Udruženja banaka”;
  • Poslovni prostor “Svetske banke”;
  • Restroran “Privredni savetnik”;
  • Dogradnja otvorenog tržnog centra koji se spaja sa T.C. u Patrijarha Gavrila 6 (nekadašnja Dušana Bogdanovića).

STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Dušana Bogdanovića 6 (nekadasnja Patrijarha Gavrila), Beograd – 1.160m2


Objekat izgrađen u ulici koja predstavlja mirnu oazu u sred centra grada. Tržni centar u prizemlju objekta je kroz blokovsko dvorište povezan sa prethodno pomenutim otvorenim tržnim centrom koji je takođe podiglo naše preduzece, u okviru poslovnog objekta “Privredni savetnik”.


STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT “E79”

Koste Nadja 34a i 34b, Mirijevo, Beograd – 6.011m2


Objekat izgradjen u ulici koja predstavlja mirnu oazu u sred centra grada. Tržni centar u prizemlju objekta je kroz blokovsko dvorište povezan sa prethodno pomenutim otvorenim tržnim centrom koji je takođe podiglo naše preduzece, u okviru poslovnog objekta “Privredni savetnik”.


STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT “E79”

Školski trg br.4, Mirijevo, Beograd - 680m2


Projekat rekonstrukcije stare mesne zajednice, gradske opštine Zvezdara, je bio nova vrsta izazova za nas. Obuhvatala je kompletnu rekonstrkciju objekta iz 1800 godine, sportskih terena i parka za decu površine oko 1700m2. Specijalan zahtev je bio da se vrati kompletna ornamentika i pređašnji izgled objekta, koji smo uspeli da realizujemo uz veliku pomoć stručnjaka na ovom polju.


HALA KOMERCIJALNOG KARAKTERA

Ulofa Palmea 1a, Mirijevo, Beograd – 1.715m2


Ovim objektom smo otpočeli deo poslovanja koji se bazira na investicionu izgradnju i izdavanje poslovnih prostora. Idealnu loaciju u srcu stambenog dela mirijeva je ovde našao trgovinski lanac IDEA, koji u ovom objektu uspešno posluje već 5 godina.


LABORATORIJE “JUGOINSPEKT”

Teodora Drajzera 11, Dedinje, Beograd - 650m2


Svojevrstan izazov za nas. Svojom namenom je zahtevala da se uputimo u usko specificne načine funkcionisanja i potreba laboratorijskog prostora, upotrebom posebnih vrsta materijala u završnoj obradi, specifično namenjeno potrebama ovakvog prostora.


STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT “E51-E54”

Ulofa Palmea 8b, 8v i 8g, Mirijevo, Beograd – 4.742m2STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT “E-75”

Semuela Beketa 5 i 5a, Mirjevo, Beograd – 4.276m2STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT “S0”

Raša Plaovića 1a, Mirjevo, Beograd – 1.942m2STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Dalmatinska 115, Beograd – 1.218m2STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Vojvode Bogdana 34, Beograd – 2.005.85m2STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

Prve Pruge 1c, 2c, 3c, Retenzija, Zemun – 4.200m2


REKONSTRUKCIJA TRAFO STANICE – PRVA FAZA

TS Beograd 8, Leštane, Beograd


POSLOVNI TRŽNINI CENTAR ARKADE

Moše Pijade, Beograd


REKONSTRUKCIJA VILE ”RIBNIKAR”,  

Bulevar kneza Aleksandra Karadjordjevica 10/a, Dedinje, Beograd


POSLOVNO TRZNI CENTAR

Bačka Palanka, Srbija


TRŽNI CENTAR

Požeška 79, Beograd


STAMBENA ZGRADA

Avgusta Cezara 2, Beograd


STAMBENA ZGRADA

Žarka Marinovića 15, Beograd


POSLOVNO TRŽNI CENTAR

Surčin


I MNOGI DRUGI OBJEKTI…


Budimo u kontaktu

Uspešno gradimo luksuzne, moderne poslovno-stambene objekate 30 godina.